Schiettent bij Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Venray ging in eigen  huis hard onderuit tegen Geldrop: 3-6. Foto: Simone Swinkels.
Venray ging in eigen huis hard onderuit tegen Geldrop: 3-6. Foto: Simone Swinkels.

Schiettent bij Venray

  Sport

Na een blamerende 0-6 achterstand bij rust leed Venray een 3-6 thuisnederlaag tegen Geldrop in de eerste klasse D.

De superjonge Venrayse ploeg, van gemiddeld 20,5 jaar, incasseerde binnen tien minuten voor rust liefst vijf tegentreffers. In de 9e minuut nam Geldrop al de leiding. Na de pauze waren de rollen omgedraaid. Geldrop nam gas terug en Venray probeerde er nog iets van te maken. Door twee treffers van Armend Shala en een doelpunt van Wesley Deenen kwamen de rood-witten terug tot 3-6.

Donderdag in Peel en Maas een uitgebreid verslag. Voor de korte verslagen van de andere wedstrijden in de regio kijk op www.peelenmaasvenray.nl of tekst-tv van Peel en Maas.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten