Venray ging in eigen  huis hard onderuit tegen Geldrop: 3-6. Foto: Simone Swinkels.
Venray ging in eigen huis hard onderuit tegen Geldrop: 3-6. Foto: Simone Swinkels.

Schiettent bij Venray

Na een blamerende 0-6 achterstand bij rust leed Venray een 3-6 thuisnederlaag tegen Geldrop in de eerste klasse D.

De superjonge Venrayse ploeg, van gemiddeld 20,5 jaar, incasseerde binnen tien minuten voor rust liefst vijf tegentreffers. In de 9e minuut nam Geldrop al de leiding. Na de pauze waren de rollen omgedraaid. Geldrop nam gas terug en Venray probeerde er nog iets van te maken. Door twee treffers van Armend Shala en een doelpunt van Wesley Deenen kwamen de rood-witten terug tot 3-6.

Donderdag in Peel en Maas een uitgebreid verslag. Voor de korte verslagen van de andere wedstrijden in de regio kijk op www.peelenmaasvenray.nl of tekst-tv van Peel en Maas.