Eerste winst voor BVV'27 | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Eerste winst voor BVV'27

  Sport

Na vijf gelijke spelen behaalde BVV'27 zijn eerste overwinning in de vijfde klasse G. Op bezoek bij St. Hubert wonnen de Blitterswijckers met 1-3.

Vlak voor rust brak Egzon Grguri met een kopbal de score open: 0-1. Na de slordige eerste helft speelde BVV'27 na rust een stuk beter. Een kwartier voor tijd verdubbelde Joey Gelden de voorsprong: 0-2. Vlak voor het einde scoorde Egzon Grguri zijn tweede treffer: 0-3. St. Hubert kreeg daarna nog de eretreffer: 1-3.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten