Offday voor SVOC'01 | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Offday voor SVOC'01

  Sport

Thuis tegen Sambeek (1-5) kwam een onverwacht einde aan de mooie reeks van vijf gewonnen duels van SVOC'01 in de vijfde klasse G.

De tricolores begonnen te slap aan de wedstrijd en na 27 minuten namen de bezoekers de leiding: 0-1. Vlak na rust keek SVOC'01 tegen een 0-2 achterstand aan. Door een treffer van Rob Houwen (1-2) leek SVOC'01 nog even terug te komen. Maar acht minuten later was de marge weer hersteld: 1-3. In de slotfase liep Sambeek uit naar een 1-5 overwinning.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten