Romé Huibers en Job Smits Nederlands kampioen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Van links naar rechts Job Smits, vader Mark Smits en Wout Smits. Foto: Maycel de Bruijn.
Van links naar rechts Job Smits, vader Mark Smits en Wout Smits. Foto: Maycel de Bruijn.

Romé Huibers en Job Smits Nederlands kampioen

  Sport

De motorcrossers Romé Huibers uit Oirlo  en Job Smits uit Ysselsteyn hebben afgelopen weekend het Nederlands kampioenschap veroverd in hun klasse. Huibers deed dat bij quads inters en Smits bij de quads junioren.

De broers Job en Wout Smits  begonnen de wedstrijd bij de quads junioren met een dubbele doelstelling. Job zou voldoende hebben aan het twee keer uitrijden van de manche om Nederlands kampioen te worden en Wout zou nog de tweede plaats in het kampioenschap kunnen behalen. Beide lukte, waardoor familie, vrienden en supporters, net als bij Huibers, na afloop een feestje konden bouwen. Donderdag in Peel en Maas alle uitslagen.

Foto: Romé Huibers wordt gehuldigd door familie, vrienden en supporters. Foto: Maycel de Bruijn. 


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten