Handballers hard onderuit | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Handballers hard onderuit

  Sport

De handballers van derdeklasser Manual verloren het eerste competitieduel van dit seizoen. De uitwedstrijd tegen Bergeijk eindigde zaterdagavond in een forse 29-14 nederlaag voor de Venrayse ploeg, die halverwege het duel al tegen een onoverbrugbare 16-7 achterstand aankeek.

De thuisploeg was duidelijk een maat te groot voor Manual, dat vooral conditie en scherpte in de afronding  miste. Topscorers aan Venrayse zijde waren nieuwkomer Mohammed Jamal Beik (4) en Okke Boon (3).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten