Oranje Wit verliest van koploper | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Oranje Wit verliest van koploper

  Sport

Hoofdklasser Oranje Wit verloor zondag  van koploper Spes. Op het sportpark in Leunen ging de thuisploeg met 7-9 (2-6) onderuit. 

Oranje Wit was voorbereid op de sterke rebound van de gasten en probeerde hiertegen fysiek weerstand te bieden, maar keek desondanks in de pauze al tegen een 2-6 achterstand aan. Ook het creëren van kansen bleek lastig. In de tweede helft kwam Oranje Wit beter in de wedstrijd, Spes wist nog maar drie keer te scoren, maar de zege voor de sterke Milsbeekse ploeg kwam nooit in gevaar. Doelpunten Oranje Wit: Dionne Drabbels (2), Aniek Drabbels (2), Janne Gellings, Kim Hendriks en Maureen Drabbels.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten