Gouden jubilaris bij SV Leunen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Gouden jubilaris Jan Litjens werd in het zonnetje gezet.
Gouden jubilaris Jan Litjens werd in het zonnetje gezet.

Gouden jubilaris bij SV Leunen

  Sport

SV Leunen heeft tijdens de afgelopen ledenvergadering een jubilaris gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap: Jan Litjens.

Uit handen van voorzitter Rob Hendrix van de voetbalclub ontving clubman Jan Litjens een oorkonde en een boeket bloemen. Als voetballer van het eerste elftal maakte hij de twee kampioenschappen mee in 1971 en 1975. In 1975 was de snelle aanvaller topscorer van de oranje-witten die toen hun debuut maakten in de vierde klasse. Later was Jan Litjens ook jarenlang elftalleider van de Leunse hoofdmacht.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten