Logo peelenmaasvenray.nl

Venrayse Singelloop groot succes

  Sport

De derde editie van de Venrayse Singelloop was zondag een groot succes met in totaal 1445 deelnemers, van wie 368 wandelaars.

"Het is fantastisch gegaan", glunderde voorzitter Brendan Rijsdijk van de Stichting Venrayse Singelloop toen de laatste deelnemers van de 5- en 10-kilometer binnen druppelden over de finish op het Schouwburgplein. "We zijn enorm blij met het aantal deelnemers en het weer was goed. Het bleef gelukkig droog. Hier staat een tevreden mens", aldus Rijsdijk. De vijf kilometerloop bij de mannen werd gewonnen door Mark van Kessel (16.11 minuten), terwijl An Lenders (19.11) bij de vrouwen de snelste was. De tien kilometer leverde bij de mannen een zege op voor Tecle Mekonen (33.07). Ruth van der Meijden (36.36) kwam als eerste vrouw over de streep. Peel en Maas TV besteedt maandagavond aandacht aan dit evenement. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten