Prijswinnaars jeu de boules | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
De prijswinnaars op de foto met Tilly van de Pas.
De prijswinnaars op de foto met Tilly van de Pas.

Prijswinnaars jeu de boules

  Sport

Voor de tweede maal in successie is op 20 september in Bouledrome Venray een jeu-de-boulestoernooi voor dames gehouden.

Er moesten vier wedstrijden worden gespeeld met telkens iemand anders en telkens tegen iemand anders. Drie speelsters wonnen alle vier de wedstrijden. De eerste drie ontvingen uit handen van de organisatie en enveloppe met inhoud. De nummer een, Diny Janssen van De Piëlboulers, ontving uit handen van de winnares van verleden jaar, Tilly van de Pas van de Hedse Boulers, de wisseltrofee.

Uitslag: 1. Diny Janssen van De Piëlboulers. 2. Ger Geurts van De Piëlboulers. 3. Mien Janssen van de Hedse Boulers. 4. Coby Pouwels van De Piëlboulers. 5. Tilly v.d. Pas van de Hedse Boulers. 6. Mien Keunen van de Piëlboulers. 7. Nellie Willems van de Hedse Boulers. 8. Mien Jenniskens van de Lönse Boulers. 9. Netty Jeuken van Oostrum. 10. Dora Vlemmix van de Lönse Boulers. 11 Dien Janssen van de Hedse Boulers. 12. Nelly Geurts van de Hedse Boulers. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten