Eerste punten Oranje Wit | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Eerste punten Oranje Wit

  Sport

Hoofdklasser Oranje Wit heeft de eerste punten binnen. Zondag werd op eigen veld met 6-3 gewonnen van de nog puntloze hekkensluiter Bladella.

De Leunse ploeg leidde halverwege het duel met 3-2. Na een rommelige eerste helft wist Oranje Wit, dat veel kansen miste waardoor het duel lang onnodig lang spannend bleef, in de tweede helft het krachtsverschil ook in doelpunten om te zetten. Doelpunten Oranje Wit:  Maureen Drabbels, Dionne Drabbels, Aniek Drabbels, Janne Gellings, Kim Hendrix en Elles van Kempen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten