Oranje Wit nog puntloos | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Oranje Wit nog puntloos

  Sport

Na twee duels zijn de korfbalsters van Oranje Wit nog puntloos in de hoofdklasse. Zondag ging ook de uitwedstrijd tegen Altior verloren: 13-9.

Bij rust stond de thuisploeg al met 8-5 voor en na de rust wisten de gasten uit Leunen de wedstrijd niet te keren. "We hebben een goede pot gespeeld, ook veel kansen gehad, maar helaas had Altior meer geluk in de afwerking. We zijn echter beslist niet weggespeeld en kijken vol vertrouwen uit naar de volgende wedstrijd", aldus aanvoerster Aniek Drabbels. De treffers van Oranje Wit kwamen op naam van Elles van Kempen, Janne Gellings en Dionne Drabbels (allen 2x), Kim Hendrix, Maureen Drabbels en Evi Claessens.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten