Logo peelenmaasvenray.nl
De zaalvoetbalcoaches Jos van Gerven (links) en Frank Brands.
De zaalvoetbalcoaches Jos van Gerven (links) en Frank Brands.

Van Gerven door in Uefa Futsalcup

  Sport

Zaalvoetbalcoach Jos van Gerven uit Venray heeft zich zondag met de Duitse kampioen Hamburg Panthers  geplaatst voor de volgende ronde in de Uefa Futsalcup. In eigen land werd Chisinau uit Moldavië in een zinderend duel met 4-2 (2-0) verslagen.

Eerder was de Duitse kampioen te sterk voor Cardiff FC uit Wales  (6-2) en behaalde de ploeg van Van Gerven en zijn assistent Frank Brands uit Overloon een gelijkspel tegen het Noorse Sandefjord Futsal (2-2). De wedstrijd tegen Chisinau was geen appeltje-eitje. Voor de rust leidde Hamburg Panthers met 2-0. Daarna ging de tegenstander, in een hal met veel toeschouwers die fel tegen de Duitse gasten waren, met een meespelende keeper voetballen. De Moldaviërs kwamen terug tot 3-2, maar twee minuten voor tijd scoorde Hamburg Panthers de bevrijdende 4-2. "De ontlading na afloop was mooi", zegt een tevreden Jos van Gerven. "Vandaag speelden we goed, net als de tegenstander, het belangrijkste is dat we door zijn naar de volgende ronde." Die wordt half oktober in Bulgarije  gespeeld.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten