Logo peelenmaasvenray.nl

Handballer Loek Michiels mist finale EK -18

  Sport

Loek Michiels uit Venray is er met het Nederlands handbalteam onder 18 jaar  niet in geslaagd de  finale te bereiken op het EK divisie B in Litouwen.

In Kaunas verloor Oranje zaterdag in de halve finale na strafworpen van Israël: 31-29 (16-17).  Na de reguliere speeltijd waren beide landen met elkaar in evenwicht: 27-27.  Door dit verlies kan Nederland geen toernooiwinnaar meer worden en daardoor gaat ook het doel, promotie naar het EK U18 divisie A in 2018, aan de neus van het team voorbij.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten