Logo peelenmaasvenray.nl

Handballer Loek Michiels naar halve finale EK

  Sport

Loek Michiels uit Venray heeft met het Nederlands handbalteam onder 18 jaar de halve finale bereikt op het EK divisie B in Litouwen. Oranje won donderdag met 24-27 (7-15)  van Estland en plaatste zich door deze zege bij de laatste vier. In de eerste helft legde het Nederlands team de basis voor de overwinning.

Nederland speelt zaterdag in de halve finale tegen Israël. In de andere halve finale komen Italië en Oostenrijk in actie. Met het bereiken van de halve finale heeft Nederland de eerste doelstelling bereikt. De ploeg wil toernooiwinnaar worden om daarmee promotie naar het EK onder 18 jaar van 2018 in divisie A te realiseren.  

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten