Logo peelenmaasvenray.nl

Zilver voor jeugdbridgers

  Sport

De Venrayse jeugdbridgers Youp Caris en Pim Dupont hebben tijdens de wereldkampioenschappen in Salsomaggiore (Italië) een zilveren medaille in de wacht gesleept.

Met het aspirantenteam speelden Caris en Dupont een uitstekend toernooi. Ze hadden in de finale tegen gastland Italië zelfs lange tijd goede kansen op de gouden medaille. In de vijfde ronde van de finale liet het aspirantenteam 70 punten liggen en kon dat in de zesde en laatste ronde niet meer goedmaken. Luc Tijssen wist met het juniorenteam een vierde plaats te behalen in een veld van 22 landen. In de halve finale verloor de Venrayse jeugdbridger van China: 128-124. Het juniorenteam streed om de derde en vierde plaats tegen Zweden. Tijssen en zijn teamgenoten zagen per ronde de achterstand groter worden en moesten uiteindelijk genoegen nemen met een vierde plaats.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten