Logo peelenmaasvenray.nl

"We gaan voor de titel"

  Sport

Ivo Janssen (26) en Rick Verbruggen (42) uit Meerlo nemen in het weekend van vrijdag 2 en zaterdag 3 september deel aan het Nederlands kampioenschap voor politiehonden in Eindhoven.

"We gaan voor het hoogste haalbare", klinkt het bijna in koor bij de twee leden van PHV Buitenlust als naar hun aspiraties wordt gevraagd. "En dat is de Nederlandse titel. Al zal de vorm van de dag en wie het beste omgaat met de wedstrijdspanning bepalend zijn." In Peel en Maas deze week een interview met Ivo en Rick. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten