Martijn Schütte scoorde zaterdagavond elf  keer voor Manual,. Foto: archief Peel en Maas.
Martijn Schütte scoorde zaterdagavond elf keer voor Manual,. Foto: archief Peel en Maas.

Handballers Manual halen uit tegen hekkensluiter

De handballers  van derdeklasser Manual wonnen zaterdag het thuisduel met hekkensluiter BSAC 2. De gasten uit Maasbree werden met een ruime nederlaag huiswaarts gestuurd: 38-17.

In de beginfase waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Na een kwartier spelen stond het 6-6, maar vervolgens nam de thuisploeg het heft in handen. Met snelle acties  werd de voorsprong uitgebouwd naar 18-7 bij de rust. In de tweede helft bleef Manual de betere ploeg en werd de tegenstander compleet overrompeld. Doelpunten Manual:  Martijn Schütte (11), Nick Hawinkels (6), Okke Boon (5), Jan Vorstenbos (4), Mel Aelmans (4), Mark van der Bolt (3),  Joost Ueberbach (3), Pim Vink en Noud Janssen.