Volharding te sterk voor Helmondia

Volharding pakte in de tweede klasse H zijn eerste drie punten. Na het 2-3 verlies tegen Erp herstelde de Vierlingsbeekse ploeg zich zondagmiddag in Helmond knap door met 2-4 (1-2) te winnen van Helmondia. De Ysselsteynse aanvaller Dennis Teunissen zette Volharding in de vijfde minuut op 0-1. Na de gelijkmaker van de thuisploeg scoorde Mark Blenckers de 1-2. In de tweede helft kreeg Volharding-speler Bram Jacobs een discutabele rode kaart. Nadat ook een speler van Helmondia met rood van het veld was gestuurd, maakte invaller Kevin Reijnders de 1-3. Helmondia kwam vlak voor tijd terug tot 2-3, maar een andere invaller, Tim Brouwer, schoot Volharding naar een dikverdiende 2-4 zege. Foto: Invaller Kevin Reijnders (tweede van links) heeft zojuist voor 1-3 gezorgd en wordt gefeliciteerd door zijn teamgenoten. Foto: Paul Stiphout.