Afbeelding

Dubbele podiumplaats Wout Smits

Sport

Wilco Lindner MON Wanssum 16-5-2015 1186Motorcrosser Wout Smits uit Ysselsteyn  heeft tijdens wedstrijden op Hemelvaartsdag  in Neerijnen en afgelopen weekend in Wanssum een dubbele podiumplaats behaald bij de quads junioren. Zowel in Neerijnen, waar hij wist te profiteren van valpartijen van zijn broer Job in beide manches, als in Wanssum eindigde hij op de derde plek. In Wanssum nam Job Smits met een tweede plaats vervolgens revanche voor zijn slechte dag in Neerijnen. Hij blijft door dit resultaat leider in de strijd om het kampioenschap. In de vrije klasse pakte Koen Heldens op De Broekberg in Wanssum zowel een manche- als de dagzege. Erwin Jacobs uit Melderslo werd in deze klasse tweede. Het podium werd gecompleteerd door Wilco Lindner uit Wanssum. Donderdag in Peel en Maas alle uitslagen.   Foto boven: Wout Smits behaalde twee keer een derde plaats bij de quads junioren. Inzetje: Wilco Lindner werd op zijn thuiscircuit derde in de vrije klasse. Foto's Maycel de Bruijn.