Afgekeurde treffer nekt SVOC'01

In de strijd om de tweede plaats in de overgangsklasse A speelden SVOC'01 en Bladella zondag gelijk in sporthal De Wetteling: 10-10. De thuisploeg ging uitstekend van start, nam een 6-3 voorsprong, maar zag de gasten nog voor de thee terugkomen tot 7-7. In de tweede helft scoorden beide ploegen beurtelings en leek SVOC'01 na de 10-9 van Elien Nabben de zege te pakken. In de slotminuten kwamen de gasten echter langszij. In de allerlaatste minuut leek SVOC'01 alsnog de winst binnen te halen door de vijfde treffer van Debbie Wismans. Die treffer werd echter door de scheidsrechter afgekeurd, waardoor SVOC'01 genoegen moest nemen met een punt. 'Het was een zuiver doelpunt van Debbie, aldus coach Bert Weeren na afloop. 'We hadden ook verdiend om te winnen. Door het gelijkspel tussen beide ploegen greep Avanti zondag al de titel. SVOC'01 gaat volgende week zondag op bezoek bij de kampioen. De treffers van SVOC'01 kwamen op naam van Debbie Wismans (4x), Kelly Wismans (2x), Linda Claessens, Rian Willems, Astrid Classens en Elien Nabben (foto). Foto: Yvon van Horck