Logo peelenmaasvenray.nl
Muziekvereniging Holthees-Smakt verzorgt ook dit jaar weer een kerstconcert.
Muziekvereniging Holthees-Smakt verzorgt ook dit jaar weer een kerstconcert.

Kerstconcert in Smakt

  Smakt

Muziekvereniging Holthees-Smakt verzorgt op zaterdag 17 december in samenwerking met de a-capellagroep Quintella het jaarlijkse kerstconcert in de St. Jozefkerk in Smakt.

Quintella bestaat uit vijf jonge geschoolde zangers en zangeressen uit de omgeving van Venray en Horst. Twee jaar geleden behaalden zij de eerste plaats tijdens het festival Den Bosch Goes a Capella en afgelopen jaar is hun theatershow Cup of Tea in première gegaan. De aanvang is om 19.30 uur. Er zijn entreekaarten te verkrijgen bij de Fa. Wijenberg aan de Gildestraat 4 in Holthees, groente- en fruitbedrijf Van Welie aan de Stevensbeekseweg 9 in Stevenbeek of via telefoon 636773. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten