Foto: persfoto

Actie verkeersveiligheid N554

  Regio

De inwoners van Meerlo en Tienray die aan de doorgaande weg (N554) wonen zijn het meer dan zat. Met een actie vragen zij donderdag aandacht voor de verkeersveiligheid.

Vooral in de ochtenduren en op het einde van de werkdag is het bijna file rijden, met name ook door veel vrachtwagens en enorme landbouwmachines. Sinds de rondweg in Wanssum is geopend is het in Tienray en Meerlo drukker geworden. Provincie en gemeente ruziën al jaren over wie de weg gaat beheren en veilig maken. Voor de bewoners aan de weg is de maat vol. Zij willen dat een onafhankelijk bureau de zaak bestudeert en met een voorstel komt. Mouwen opstropen en de weg veilig maken voor de inwoners en vooral voor hun kinderen en kleinkinderen, is het devies van de bewoners aan de N554.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten