Logo peelenmaasvenray.nl

Hennepplanten in beslag genomen

  Politie

De politie heeft maandag bij twee woningen in Venray hennepplanten uit de tuin gehaald en in beslag genomen. Tegen een van de bewoners wordt waarschijnlijk proces-verbaal opgemaakt.

Volgens de Venrayse politie is er nog steeds veel onduidelijkheid over het gedoogbeleid. Gebruikers denken dat het gedoogbeleid inhoudt dat vijf hennepplanten voor eigen gebruik in een (achter)tuin zijn toegestaan. Dit is echter niet het geval. Het is helemaal verboden om een hennepplant te hebben. Wanneer de politie hennepplanten aantreft, worden die in beslag genomen. Zijn dat er vijf of meer dan wordt er proces verbaal opgemaakt tegen de bewoner.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten