Logo peelenmaasvenray.nl

Politie zoekt getuigen inbraak

  Politie

De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak die in de nacht van donderdag op vrijdag plaatsvond aan de Kamperfoelie in Venray.

Rond 02.40 uur kreeg de politie een melding dat werd ingebroken in een taxibus in die straat. Na een korte achtervolging wisten agenten een 26-jarige man uit Venray aan te houden die voldeed aan het signalement van de inbreker. De verdachte is ingesloten in Venlo voor nader onderzoek. De politie verzoekt getuigen van de poging tot inbraak zich bij haar te melden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten