Afbeelding
Foto: Eigen foto

Stem op Het Perfecte Plaatje

Perfecte plaatje Venray

Na vorige week de mooiste natuurfoto gemaakt te hebben, is Ingeborg Verberkt ook deze keer weekwinnaar in Het Perfecte Plaatje Venray. Van de honderden stemmers op de beste evenementenfoto kreeg zij maar liefst 30 procent van de stemmen. Op nummer twee eindigde Judith Linders met 22 procent, terwijl Dorien van der Heijden op gepaste afstand met 10 procent derde werd. Proficiat Ingeborg en voor alle tien deelnemers succes bij het maken van de nieuwe opdracht.

De laatste opdracht van de wedstrijd alweer: fotografeer Venray in zwart-wit. Theo Klabbers van de vakjury: “Het kan natuurlijk een foto in zwart-wit zijn, maar het kan ook een foto in contrast zijn. Voor- en tegenstanders, politiek misschien, de kandidaten mogen dit zelf bepalen. Opnieuw heel veel succes voor alle kandidaten.” 


Lezers van Peel en Maas kunnen vanaf nu stemmen op de foto’s die voor opdracht vijf zijn gemaakt: bedrijvigheid in Venray. De resultaten ziet u hieronder. Jullie stem telt, net als die van de vakjury, mee om de weekwinnaar en aan het einde van de rit de totaalwinnaar van Het Perfecte Plaatje Venray te bepalen. Stemmen kan tot en met zondag. Volgende week de tien foto’s bedrijvigheid in Venray van onze deelnemers en uiteraard de weekwinnaars.


Foto 01 - Foto: eigen fotoFoto 02 - Foto: eigen foto


Foto 03 - Foto: eigen foto


Foto 04 - Foto: eigen foto


Foto 05 - Foto: eigen foto


Foto 06 - Foto: eigen foto


Foto 07 - Foto: eigen foto


Foto 08 - Foto: eigen foto


Foto 09 - Foto: eigen foto


Foto 10 - Foto: Eigen foto

Opdracht 5

Stem op jouw favoriete foto!

Foto 01

Foto 02

Foto 03

Foto 04

Foto 05

Foto 06

Foto 07

Foto 08

Foto 09

Foto 10

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant