Afbeelding
Foto: Eigen foto

Plaatje 4

Perfecte plaatje Blitterswijck Castenray Geijsteren Heide Leunen Merselo Oirlo Oostrum Smakt Venray Veulen Vredepeel Wanssum Ysselsteyn

Een nieuwe weekwinnaar in Het Perfecte Plaatje Venray. De honderden stemmen voor de weekopdracht, het maken van een natuurfoto, zijn geteld. Met 21 procent van de stemmen is de foto van Ingeborg Verberkt tot mooiste van deze opdracht gekozen. Trudi Goosens (17 procent) en Erica Pelzer (16 procent) werden respectievelijk tweede en derde. Proficiat!


De voorlaatste opdracht van de wedstrijd is: Fotografeer bedrijvigheid in Venray. Theo Klabbers: “Dat kun je zo groot of klein maken als je wil, zoveel mogelijk fototechnische mogelijkheden en uitschieters maken. We wensen alle kandidaten weer heel veel succes, op naar een bedrijvig Venray.” Lezers van Peel en Maas kunnen vanaf nu stemmen op de foto’s die voor opdracht vier zijn gemaakt: een foto van een evenement. De resultaten ziet u bovenstaand. Jullie stem telt, net als die van de vakjury, mee om de weekwinnaar en aan het einde van de rit de totaalwinnaar van Het Perfecte Plaatje Venray te bepalen. Stemmen kan tot en met zondag hieronder. Volgende week in Peel en Maas de tien foto’s van bedrijvigheid in Venray van onze deelnemers en uiteraard de weekwinnaars.


Foto 01 - Foto: eigen foto


Foto 02 - Foto: eigen foto


Foto 03 - Foto: eigen foto


Foto 04 - Foto: eigen foto


Foto 05 - Foto: eigen foto


Foto 06 - Foto: eigen foto


Foto 07 - Foto: eigen foto


Foto 08 - Foto: eigen foto


Foto 09 - Foto: eigen foto


Foto 10 - Foto: eigen foto

Opdracht 4

Stem op jouw favoriete foto!

Foto 01

Foto 02

Foto 03

Foto 04

Foto 05

Foto 06

Foto 07

Foto 08

Foto 09

Foto 10

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant