De overhandiging van de cheque.
De overhandiging van de cheque.

Meulebeek  steunt Speelgoedbank Venray

  Oostrum

Voorzitter Joke Halmans en secretaris Wilja Brokking van Speelgoedbank Venray namen op basisschool de Meulebeek in Oostrum onlangs een cheque van 2.127,30 euro in ontvangst nemen.

Dit was de opbrengst van een sponsorloop en de open dag, die de basisschool in april op touw zette. Rosan Derkx, locatieleider van de Meulebeek: "We hebben Speegoedbank Venray gekozen als doel voor onze actie. Het is een prachtig initiatief in Venray, waardoor ook kinderen van ouders met een kleine beurs over goed speelgoed kunnen beschikken. Terecht heeft de speelgoedbank als motto: 'Elk kind heeft recht op goed speelgoed'. Daar staat onze school helemaal achter!" Speelgoedbank Venray is zeer ingenomen met de cheque. "We zijn enorm verrast met dit grote bedrag, en we willen de leerlingen, leerkrachten en de oudervereniging dan ook enorm bedanken", aldus Joke Halmans. "Met dit bedrag kunnen we weer veel kinderen blij maken, nu en in de toekomst."

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten