Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: ron koenen

Patiënt Rooyse Wissel opgepakt voor zedenzaak

  Oostrum

Een patiënt van tbs-kliniek de Rooyse Wissel in Oostrum is op vrijdag 10 maart in de kliniek aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van een zedenmisdrijf tijdens zijn onbegeleid verlof.
 

De kliniek stelt een onderzoek in naar wat er precies is gebeurd. 'We leven mee met de betrokkenen. We zijn geschrokken van dit incident en willen uiteraard weten of we mogelijk signalen hebben gemist. We zijn daarom een onderzoek gestart om te achterhalen hoe dit incident heeft kunnen gebeuren', meldt de kliniek op haar website.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten