Logo peelenmaasvenray.nl

Overlast bij werk aan spoor Oostrum

  Oostrum

Buurtbewoners in Oostrum kunnen overlast ervaren als ProRail het volgende weekeinde aan de slag gaat op het spoor.

Van vrijdagavond 16 juni tot maandagochtend 19 juni wordt het spoor tussen de overwegen Mgr. Hanssenstraat en Witte Vennenweg vernieuwd. Voor het vervangen van spoorstenen, dwarsliggers, spoorstaven en wissels wordt de overweg afgesloten en rijden er ook geen treinen. Voor het opslaan en laden en lossen van materiaal komen er twee depots. Bij huisnummer Oirloseweg 4 en bij de kruising Oirloseweg-Witte Vennenweg. De bouwkeet staat bij het perceel Stationsweg 213.

De stenen worden per vrachtwagen aan- en afgevoerd. Vanaf zaterdagochtend 17 juni om 6.00 uur tot zondagochtend 18 juni 8.00 uur. De vrachtwagens rijden via twee routes over Oirloseweg, Germaan, Oostrumse Beek, Stationsweg en Henri Dunantstraat. Tijdens de spoorwerkzaamheden kan er geluidshinder ontstaan. Zo wordt een stopmachine gebruikt om het spoor op de juiste hoogte te brengen. Tevens wordt gewerkt met een hijskraan en een aggregaat.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten