Logo peelenmaasvenray.nl

Brand in oud postkantoor Oostrum

  Oostrum

In een voormalig gebouw van PostNL aan De Hulst in Oostrum is in de nacht van dinsdag op woensdag brand uitgebroken. De brandweer werd twintig minuten na middernacht gealarmeerd.

Met behulp van twee blusvoertuigen wist de brandweer het vuur binnen een half uur te blussen.  Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. Het pand wordt momenteel gebruikt als opslaglocatie. De politie bekijkt of nader onderzoek noodzakelijk is.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten