Logo peelenmaasvenray.nl

Werk aan Mgr. Hanssenstraat hervat

  Oostrum

Maandag 13 februari pakt aannemer Van den Berk  het werk aan de Mgr. Hanssenstraat weer op. Als eerste wordt de rijbaan van de Mgr. Hanssenstraat (tussen de Geijsterseweg en de Watermolenstraat) klaargemaakt voor de carnavalsoptocht.

Vervolgens komt de Vlasakker aan de beurt en is fase 1 van de werkzaamheden afgerond. Aansluitend volgt meteen de tweede fase waarin de Mgr. Hanssenstraat tussen de Watermolenstraat en het spoor aan de beurt komt. Het werk in Oostrum kwam rond Kerstmis stil te liggen nadat de aannemer failliet was gegaan. Aannemer Van den Berk heeft een doorstart kunnen maken en kan daardoor het werk afronden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten