Logo peelenmaasvenray.nl

Zonnestroom

  Oostrum

SVO/TCO in Oostrum heeft een nieuwe zonnestroominstallatie in gebruik genomen op de accommodatie aan de Sparrendreef in Oostrum. Het gaat om een installatie van 176 panelen en een jaaropbrengst van ongeveer 37.000 kilowatt. Hiermee wordt in het volledige elektriciteitsverbruik van de afdelingen voetbal en korfbal van SVO en van TCO (tennisvereniging) voorzien.

Beide verenigingen willen door de aanleg van deze installatie de energiekosten structureel omlaag brengen én tevens een bijdrage leveren aan het vergroenen van de energieproductie. De aanleg is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de provincie Limburg en de medewerking van de gemeente Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten