Afbeelding
Foto: persfoto

Officiële opening gemeenschapshuis De Linde

Oirlo

Gemeenschapshuis De Linde in Oirlo wordt op zaterdag 8 juli officieel geopend. “Iedereen kan die dag een kijkje komen nemen. Er zijn leden van het projectteam aanwezig die vragen beantwoorden van belangstellenden die een kijkje willen nemen in het gebouw. Zij zijn betrokken geweest van het begin tot een einde dus kunnen alles vertellen over de renovatie”, aldus Paul Classens, voorzitter van het bestuur van De Linde.

Na een lang traject is de renovatie van gemeenschapshuis aan de Hoofdstraat 34 in Oirlo zo goed als voltooid. De Linde is sinds carnaval van dit jaar al in gebruik en de afgelopen maanden zijn de puntjes op de i gezet. Op zaterdag 17 juni is er een avond voor alle vrijwilligers uit het dorp die meegeholpen hebben om het project te realiseren. “Zonder deze hulp was het zeker niet gelukt, het was mooi om te zien hoe groot de betrokkenheid en bereidheid was van iedereen om te helpen”, aldus Jan Nelissen van het projectteam die de vrijwilligerstaken coördineerde. “We zijn trots op het resultaat dat mogelijk is gemaakt, dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de ondersteuning van bedrijven, sponsoren, fondsen en vele anderen”, vult Classens aan.

Op zaterdag 8 juli is van 15.00 tot 16.00 uur inloop en ontvangst van genodigden en belangstellenden, om 16.00 uur is officiële opening door de voorzitter van het dagelijks bestuur en wethouder Daan Janssen van Venray. Een oud-voorzitter en beheerder zijn bereid gevonden de officiële openingshandeling te verrichten. Aansluitend zal er een serenade gebracht worden door muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo, daarna is er een informele receptie en eventuele spreekgelegenheid voor degene die daar gebruik van wil maken. Aansluitend kan men het gebouw bekijken. Voor de kinderen is een springkussen aanwezig. Na het officiële gedeelte kunnen aanwezigen nog napraten in de ‘Huuskamer’ van De Linde.

Uit de krant