Logo peelenmaasvenray.nl
De onderscheiden ereburgers Romé Huibers (links), Bart Jeuken en pastoor Te Plate.
De onderscheiden ereburgers Romé Huibers (links), Bart Jeuken en pastoor Te Plate.

Ereburgers Oirlo gehuldigd

  Oirlo

Tijdens de oudejaarsborrel, vrijdagavond, is in de kerk in Oirlo het nieuwe logo, opgebouwd uit elementen die voor het dorp belangrijk zijn, onder grote belangstelling officieel onthuld.

Het logo werd vervolgens ingezegend door pastoor Te Plate. Tevens werden de ereburgers van Oirlo onderscheiden: Bart Jeuken, dirigent van slagwerkgroep Ons Genoegen in Oirlo, vanwege  zijn verdiensten voor de slagwerkgroep van Ons Genoegen, de altijd bij het dorp betrokken pastoor Te Plate en tweevoudig Nederlands kampioen quadrijden Romé Huibers. Afsluitend werd door de aanwezigen  geproost op 2017 onder het motto 'Samen werken aan Samenwerken in Oirlo lééft'.

Donderdag in Peel en Maas een uitgebreid verslag. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten