Logo peelenmaasvenray.nl
De slagwerkgroep van Ons Genoegen uit Oirlo gaat op concours naar Heel.
De slagwerkgroep van Ons Genoegen uit Oirlo gaat op concours naar Heel.

Slagwerkgroep Oirlo op concours in Heel

  Oirlo

De slagwerkgroep van Ons Genoegen uit Oirlo neemt op zondag 20 november deel aan het bondsconcours van de LBT, de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen.

Onder leiding van instructeur Bart Jeuken neemt de slagwerkgroep deel in de 3e divisie. Het is op 20 november ook precies vijf jaar geleden dat de slagwerkgroep voor de eerste maal op concours ging met Jeuken. Dat concours was toen in Schouwburg Venray, waar het Limburgs kampioenschap werd behaald. Het concours  wordt gehouden in het MFC Don Bosco in Heel en het optreden staat gepland om 9.45 uur. De uitslag wordt rond 13.00 uur  bekendgemaakt.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten