Logo peelenmaasvenray.nl

Oirlo: Oirloseweg niet afsluiten

  Oirlo

De dorpsraad van Oirlo verzet zich tegen de afsluiting van de Oirloseweg. Volgens de plannen van Via Venray (aanpak Deurneseweg) wordt de Oirloseweg ter hoogte van het viaduct bij het treinstation in Oostrum afgesloten.

Onlangs in de dorpsraadvergadering uitten dorpsbewoners hun onvrede over het plan. Oirlo raakt door de afsluiting de directe verbinding met het station en Venray kwijt. In een brief aan het college en de gemeenteraad spreekt de dorpsraad zijn grote zorgen en frustraties uit. Door de aanleg van de A73 is Oirlo al geïsoleerd geraakt ten opzichte van Venray. Met de beoogde afsluiting van de verbindingsweg raakt het dorp nog meer in een isolement.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie over deze kwestie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten