<p>Naar de top voor KiKa is een van de acties om geld in te zamelen.</p>

Naar de top voor KiKa is een van de acties om geld in te zamelen.

(Foto: Persfoto)

Kerstactie De Keg

  Nieuws

Na het kerstontbijt op vrijdag 24 december maken kinderen van Jenaplanschool De Keg in Venray bekend hoeveel geld ze met hun stamgroep opgehaald hebben voor KiKa.

In de stamgroep hebben ze zelf acties bedacht die bij hen passen, die ze leuk vinden en waarmee ze denken het meeste geld te kunnen ophalen. De actie is ingezet vanuit twee Venraynaren, Luciën Conjaerts en Barry Jans, die voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) al fietsend of klimmend challenges aangaan. Ze hebben de kinderen van De Keg om hulp gevraagd. Om mee te doen aan hun challenges Naar de top voor Kika en Giro di KiKa moeten ze zelf geld meebrengen.

Directeur Bart Mous: “In deze tijd blijft het belangrijk dat je denkt aan de ander en voor de ander ook iets over hebt. KiKa is dan een mooi doel en voor kinderen betekenisvol. Koekjes bakken, kerstkaarten maken, klusjes voor mensen in de buurt doen, het kan en mag allemaal. De actie past heel mooi bij verschillende essenties van Jenaplan; ondernemen, samenwerken, zorgen voor en creëren. Samen maken de kinderen er een succes van!”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten