Timmerman en gipsmeester aan het werk | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Timmerman en gipsmeester aan het werk

  Nieuws

Een timmerman en gipsmeester aan het werk, uitleg over een stukje Merselose cultuur en reanimatielessen voor de kinderen van basisschool De Lier.

Vrijdag kregen de basisschoolkinderen in Merselo op de tweede dag van de landelijke stakingsactie in het onderwijs een alternatief onderwijsprogramma aangeboden. Een themamiddag met de prikkelende naam De Ontlasting, een vingerwijzing naar het ontlasten van de werkdruk in het onderwijs. Een groep KBO-senioren uit Merselo nam voor een dag de taken over van het onderwijzend personeel. KBO-leden stonden voor de klas en gaven de leerlingen van de vijf groepen onderricht over heel verschillende onderwerpen. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten