Vermiste mannen dood gevonden in gierput | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
De hulpdiensten rukten massaal uit na een melding van twee vermisten in een gierput.
De hulpdiensten rukten massaal uit na een melding van twee vermisten in een gierput. (Foto: SK-Media)

Vermiste mannen dood gevonden in gierput

  Nieuws

In een put voor mestopslag bij een agrarisch bedrijf aan De Zomp in Oostrum zijn de stoffelijke overschotten van twee mannen gevonden.

De hulpdiensten werden even voor 14.00 uur massaal opgeroepen om te zoeken naar twee vermiste personen. De brandweer vond de twee slachtoffers in de gierput van het bedrijf. Alle hulp kwam uiteindelijk te laat.

De mannen waren aan het werk bij de mestopslag. Hoe het drama zich precies heeft kunnen voltrekken, is nog niet duidelijk. De Arbeidsinspectie zal een onderzoek houden. De slachtoffers van 75 en 49 jaar, vader en zoon, komen uit Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten