Foto: Henk Lammen

Kerstactie Raayland: 6594 euro

  Nieuws

De kerstactie van het Raayland College in Venray was ook dit jaar weer een enorm succes. Tijdens de afsluiting overhandigde sectordirecteur Ciska Zweers een cheque van 6594 euro aan Ruud Loenen, zijn dochter Fleur en Anouk Toll (foto).

De hele week stond de school in het teken van de jaarlijkse kerstactie voor het goede doel. Docenten en leerlingen zetten zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa (Kinderen Kankervrij). Afsluiter van de week was vrijdag de kerstviering en grote actiedag. De docenten Irene Michiels en Yvonne Morsman waren de drijvende krachten achter de kerstactie. Zij kregen dit jaar steun van de leerlingen Anouk Toll (13), tweedejaars leerling vmbo-t, en Fleur Loenen (15), eindexamenleerling vmbo-kader. Beiden hebben dit jaar in het gezin te maken met die vreselijke ziekte. Evenals vorig jaar was een week lang Kerstradioraayland actief. Iedereen kon vier dagen verzoeknummers indienen, tegen betaling uiteraard. Daarnaast was er vrijdag de grote actiedag met de kerstmarkt in de aula en verder tal van activiteiten, van een obstacle run en bowlingclinic tot en met voetbal- en volleybaltoernooien. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten