IJspret van start | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

IJspret van start

  Nieuws

Winterpret Venray is vrijdagmiddag van start gegaan. Iedereen kan weer 23 dagen lang op het Schouwburgplein genieten van de schaatssport.

Op zaterdag 14 december is er een muziekspektakel op en rondom de ijsbaan. Meer dan tien muziekkorpsen en de schutterij verwelkomen de bezoekers in het centrum en om 15.30 uur volgt een apotheose. Kiwanisclub Schieëpersland uit Venray en omgeving heeft het peuterschaatsen volledig omarmd en biedt dit jaar de mogelijkheid aan de jeugd (tot en met 8 jaar) om elke zondagmorgen tussen 10.00 uur en 12.00 uur deel te nemen aan het peuterschaatsen. Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 december schaatsen bijna 2000 leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs over de Venrayse schaatspiste. Van maandag 16 tot en met donderdag 19 december (19.00 tot 22.00 uur) strijden de deelnemers in de dagfinale van de curlingcompetitie. De grote finale is op donderdag 2 januari. In het weekend van vrijdag 20 tot en met zaterdag 22 december wordt door Venray Centraal de kerstmarkt gehouden op het Henseniusplein met 24 marktkramen en doorlopend optredens van muziek- en zangverenigingen plaats. De kerstmarkt is open op vrijdag van 13.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag van 12.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Vanaf zaterdag 14 december tot en met 6 januari staat ook de kerststal weer op de Grote Markt. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten