Venray tussen Peel en Maas - De Stad | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Venray tussen Peel en Maas - De Stad

  Nieuws

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in zaal Zeven van Hotel Asteria werd vrijdagmiddag het boek Venray tussen Peel en Maas - De Stad gepresenteerd.

Het eerste exemplaar werd door uitgever en vormgever Frans Jansen van Pictures Publishers uit Wijk en Aalburg en zijn uit Venray afkomstige echtgenote Truus Jeuken overhandigd aan burgemeester Hans Gilissen. Ook alle auteurs kregen een exemplaar van het nieuwe boekwerk (foto). Tijdens de presentatie werd Jansen door Gilissen verrast met het zilveren bijtje van de gemeente Venray. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan mensen die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk maken voor Venray. Het liefst vier kilo zware boek telt 582 pagina's en 930 illustraties. Het is een vervolg op het eerste deel dat twee jaar geleden werd uitgegeven waarin 'De Dorpen' centraal stonden. Twee boeken met een geïllustreerd historisch overzicht van Venray en de dorpen. Uniek voor Venray en misschien wel voor heel Nederland. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten