Kunstwerk De Lorr onthuld | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Kunstwerk De Lorr onthuld

  Nieuws

De kunstenaars Jacqueline Hanssen en Yvette Ahsmann werkten bijna twee jaar aan een kunstwerk bij zorgboerderij De Lorr in Heide. Het project werd vrijdag tijdens een feestelijke bijeenkomst onthuld.

Het kunstproject is afgerond dankzij de medewerking van ruim twintig hulpboeren en -boerinnen en diverse vrijwilligers. Samen gingen zij aan de slag om het project te realiseren. Met een kort theaterstukje, een woordje van Sybill Winkelmolen van De Lorr, een feestelijke polonaise en een muzikale afsluiter van het hulpboerenkoor werd het kunstwerk aan de vele belangstellenden getoond. Met een hapje en een drankje werd de onthulling informeel afgesloten. De naam van het nieuwe kunstwerk wordt in een later stadium bekendgemaakt. De aanwezigen konden een naam invullen en deponeren in de speciaal daarvoor bestemde ideeënbus.

Donderdag in de (digitale) Peel en Maas meer foto's. 

Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten