Zweefmolen beste attractie | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
De overhandiging van de prijzen, woensdagochtend in het gemeentehuis.
De overhandiging van de prijzen, woensdagochtend in het gemeentehuis. (Foto: Henk Lammen)

Zweefmolen beste attractie

  Nieuws

Around the World XXL (zweefmolen) op het Henseniusplein is uitgeroepen tot beste attractie in de categorie grootvermaak van de Venrayse kermis. Dat werd woensdagmorgen bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse evaluatie van de kermis in de raadzaal van het gemeentehuis.

De kermisprijzen zijn vernoemd naar George Reemer, kermiscoryfee en al jarenlang gast in Venray met het Lunapark. De jury bestond uit vertegenwoordigers van de media, kermiscoördinator Helene Busser, wethouder Jan Loonen en kermiskenner Harrie Messemaeckers. De prijzen worden bepaald door de mening van de vakjury en de publieksstemmen. Er kwamen dit jaar ruim 100 stemmen van het kermispubliek binnen.

Bij het kindervermaak ging de prijs naar Adventure Ride (buggy's) op het Gouden Leeuwterrein, terwijl in de categorie spellen de attractie Dartgame met de eerste prijs aan de haal ging. De eer van beste verkoopzaak viel te beurt aan de pindakraam. Evenals voorgaande jaren werd er ook dit jaar een toppertje uitgereikt. Dit keer was er een toppertje en een bosje bloemen voor de familie Reemer van het Lunapark die al voor de 85e keer in Venray aanwezig is. De prijs wordt toegekend om mensen die zich inzetten voor de kermis te bedanken. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten