De overhandiging van  de weekprijs aan Twan Tissen.
De overhandiging van de weekprijs aan Twan Tissen. Foto Dom Melskens Venray

Twan Tissen eerste weekwinnaar fotowedstrijd

Nieuws

Twan Tissen uit Wanssum is de eerste weekwinnaar van de fotowedstrijd die door fotospeciaalzaak Dom Melskens en Nieuwsblad Peel en Maas voor het zeventiende jaar op rij in de vakantieperiode wordt gehouden.

Uit handen van Theo Klabbers van Dom Melskens kreeg Tissen de weekprijs, een ministatief ter waarde van 35 euro. De foto is gemaakt tijdens de vakantie in Sibenik (Kroatië) en laat de Adriatische kust bij zonsondergang zien.  Hoe kunt u meedoen aan de fotowedstrijd? Stuur een afdruk van uw leukste vakantiefoto in en maak kans op een van de vier weekprijzen (een ministatief ter waarde van 35 euro) of een van de twee hoofdprijzen: een Sony 4K-actioncam ter waarde van 229 euro (juryprijs) of een Bushnell-verrekijker ter waarde van 149 euro (publieksprijs). Vakantiefoto's zijn er te kust en te keur. De smaak verschilt, maar over een ding is iedereen het eens: het blijven tastbare momenten die op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Stuur daarom uw allermooiste vakantiefoto in en ding mee naar de vier weekprijzen en de twee hoofdprijzen die door Dom Melskens beschikbaar zijn gesteld. Wat kun je nu eigenlijk winnen? Bij deze wedstrijd horen natuurlijk leuke prijzen, beschikbaar gesteld door Dom Melskens.

Er worden vier weekprijzen vergeven. De inzender van de mooiste weekfoto krijgt een ministatief bij Dom Melskens. Een leuke prijs dus voor de inzender van de beste foto. De vier week prijswinnaars dingen overigens, net als alle andere inzendingen, gewoon mee naar de hoofdprijs die in september bekend wordt gemaakt in Peel en Maas. De hoofdprijs is een Sony 4K-actioncam ter waarde van 229 euro. Die wordt bepaald door de vakjury, Theo Klabbers van Dom Melskens en Henk Lammen, journalist/fotograaf van Peel en Maas. Daarnaast is er ook dit jaar een publieksprijs. Uit tien vooraf geselecteerde foto's, die worden gepubliceerd op de Facebookpagina van Foto Dom Melskens, kunt u bepalen wie deze prijs wint. De foto die op Facebook de meeste likes krijgt, wint de publieksprijs: een Bushnell-verrekijker ter waarde van 149 euro.

De winnaar van de publieksprijs wordt eveneens in september in Peel en Maas bekendgemaakt. Er kunnen alleen afdrukken van foto's worden ingeleverd bij Dom Melskens aan de Schoolstraat in Venray. Iedere inzender mag ten hoogste drie foto's inzenden. Bij de foto('s) wel naam, adres, woonplaats en telefoonnummer (eventueel mobiel) vermelden, zodat de organisatie altijd contact op kan nemen. De afdrukken van de aangeleverde foto's moeten minimaal 10x15 centimeter en maximaal 20x30 centimeter zijn bij een resolutie van minimaal 300 dpi.

De winnende weekfoto.

Uit de krant