Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rikus ten Brucke

Burgemeester opent Winkel van Sinkel

  Nieuws

De Winkel van Sinkel heeft het pand aan de Bontekoestraat verlaten en is verhuisd. Op donderdag 8 augustus om 11.00 opent de winkel haar deuren op de Schoolstraat 4 in Venray.

De opening wordt verricht door burgemeester Hans Gilissen en Doortje Poels-Mulder, vrijwilligster van het eerste uur. Medewerkers en oud-medewerkers van de Winkel van Sinkel zijn bij de opening van de nieuwe winkel van harte welkom. Met de opening van het nieuwe pand zijn ook de openingstijden van de winkel gewijzigd. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag is de Winkel van Sinkel open van 13.30 tot 17.00 en op zaterdag van 13.30 tot 16.00. Op donderdag is de winkel gesloten. Goederen kunnen tijdens de openingstijden aan de achterzijde van het pand worden aangeleverd. Ook heeft de winkel een gloednieuwe website (www.sinkelvenray.nl) , waarop behalve wetenswaardigheden en openingstijden en dergelijke ook uitgebreide informatie over de vele projecten in met name de Derde Wereld die de Winkel van Sinkel steunt is te vinden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten