Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Politie afbeelding

Snelheidsduivel passeert politieauto

  Nieuws

Een automobilist raakte in de nacht van zaterdag op zondag zijn rijbewijs kwijt nadat hij een politieauto met 200 kilometer per uur heeft ingehaald op de A73, aldus Team Verkeer Politie Limburg op Facebook.

Op het stuk snelweg mag maar 100 km/uur worden gereden. De politiepatrouille zette de achtervolging in en hield de hardrijder staande. Hij gedroeg zich vreemd en na een speekseltest bleek hij onder invloed van cocaïne. Ook bleek dat hij met een slok op achter het stuur was gekropen. De politie heeft de man zijn rijbewijs afgepakt. Het is niet bekend op welk deel van de A73 de man staande is gehouden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten