Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rikus ten Brücke

BinckBank Tour logistieke onderneming

  Nieuws

De BinckBank Tour komt op vrijdag 16 augustus naar Venray. De grootste wielerronde van Nederland levert een flinke logistieke onderneming op. Ook voor omwonenden veranderen er die dag de nodige zaken.

Zowel de A73 als de N270 is de gehele dag beschikbaar. Hierdoor is Venray via diverse wegen bereikbaar. De bussen van alle wielerploegen worden geplaatst tussen de rotondes Noordsingel-Oostsingel en Oostsingel-Stationsweg en een deel op het deel Stationsweg voorbij de rotonde met Oostsingel richting de Raadhuisstraat (tot aan Bongerdstraat). Deze wegen zijn vanaf 13.00 uur afgesloten voor verkeer. Ook zijn die dag enkele bushaltes rondom het parcours van Venray niet in gebruik en wordt de dienstregeling door Arriva aangepast. De volledige dienstregeling voor vrijdag 16 augustus is te vinden op www.arriva.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten