Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rikus ten Brucke

Theaterkaartje erg in trek

  Nieuws

De kaartverkoop van Schouwburg Venray verloopt voorspoedig. Voor seizoen 2019-2020 zijn inmiddels 5.000 kaarten meer verkocht ten opzichte van vorig jaar. De voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen loopt inmiddels twee maanden.

Tien voorstellingen zijn al volledig uitverkocht. Het gaat dan om shows van Patrick Laureij, Christel de Laat, Fred van Leer, Rowwen Hèze (drie keer uitverkocht, red.), Pieter Derks, Nienke Plas, Claudia de Breij en Rob Scheepers. Vanwege de succesvolle voorverkoop zijn er voor Christel de Laat, Claudia de Breij en Rob Scheepers extra avonden geboekt. Daar zijn nog wel enkele tickets voor te verkrijgen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten