Logo peelenmaasvenray.nl
eigen foto

Limburg opnieuw bevrijden met app

  Nieuws

Door een app te downloaden en een interactief spel te spelen, kun je je eigen gemeente en de hele provincie 75 jaar na dato opnieuw bevrijden.

Limburg Bevrijd(t) is een app in spelvorm die wordt ontwikkeld in het kader van 75 jaar bevrijding van Limburg. Spelers kunnen in de app gezamenlijk Limburg, gemeente voor gemeente, opnieuw bevrijden. De app maakt herdenken en vieren aantrekkelijk voor jongeren en brengt burgers, ondernemers en organisatoren bij elkaar. Het project Limburg bevrijd(t) is door de provincie Limburg uitgeroepen tot één van de twee uitzonderlijke projecten rondom 75 jaar bevrijding van Limburg. De app is vanaf 12 augustus gratis te downloaden voor iedere IOS- en Android-telefoon. De app kan ook worden gebruikt als evenementenkalender zonder het spel te spelen. Iedereen die iets organiseert kan het evenement aanmelden voor de app. Hoe meer Limburgers de app downloaden en gebruiken des te sneller wordt Limburg opnieuw bevrijd. Download na 12 augustus de app en wordt ook bevrijder van Limburg.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten